Website Green Moluccas

Beste allemaal,Logo Green Moluccas

De website staat nu een weekje op internet. Op kleine schaal is die verspreid. Het logo komt van de originele website van Green Moluccas waar de nieuwe site onder draait. Dat betekent dat de nieuwe website nog niet gevonden wordt door zoekmachines.

De tekst is afkomstig van de docementen die al beschikbaar waren en aangepast voor de website. Een onderdeel tips voor mensen die naar de Molukken op vakantie gaan is opgenomen. Als daar aanvullingen op zijn hoor ik het graag.

Belangrijk het is het overzicht van particulieren of kumpulans die fakkeldrager zijn van Green Moluccas. Kunnen jullie mij de contactgegevens doorgeven? Ik zorg dan dat ze van tijd tot tijd worden gepubliceerd. Ik merk dat die berichten veel aandacht krijgen op Facebook. Veel meer dan informatieve berichten over afvalmanagement.

Een Google vertaalfunctie is ingebouwd in de intro pagina. In afwachting op een gevalideerde vertaling die nu gemaakt zou kunnen worden als dat nodig is.

Als niemand er bezwaar tegen heeft gebruiken we deze content en gaan de die zoveel mogelijk delen en lanceren in onze netwerken. Verbeteren is een continueproces en dus graag jullie input.

Groetjes en vast bedankt,

Kees

 

2 gedachten over “Website Green Moluccas

  1. Wij willen graag op 19 december komen omdat dit onze interesse heeft opgewekt. Is het mogelijk om op die dag te komen of zijn er richtlijnen voor. Alvast: wij hebben geen facebookaccount en zij, om principiele redenen- ook niet van plan om deze aan te maken.

    Vriendelijke groet,

    Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *